fbpx
Menu

All-inclusive

gourmetfood

Gourmetpakke

Meir informasjon om våre gourmetpakkar frå våre samarbeidspartnarar vil komme her.

food

Matkassepakke

Med vår matkassepakke sender du oss handlelista på epost, og vi leverer dei ønska varene i lodgen før din ankomst. Tenesta kostar 300,- + varekostnaden for dine varer. Planlegg dine menyar og innkjøp, send til oss, og vi ordnar resten. Enkelt, kjapt og behageleg. Handlelista sendast til allinclusive@timblalodgen.no. Merk med navn og bookingnr for opphaldet ved bestilling. Det gjenstår deretter kun å  nyte opphaldet.

lunch

Lunsjpakke

Ferskbakte subs fra Subway levert i lodgen. Du kan sjølv sette sammen din egen platter, eller velge en av våre ferdig sammensette plattere. Pris pr platter: 350,-. Levering uansett antall platters: 300,-

TILGJENGELIGE ARTIKLAR:

SUBWAY® Vegetar platter: Veggie Delite®; Veggie Patty

SUBWAY® Meat Feast platter: Italian B.M.T.®; Skinke; Kylling, Kalkun og Skinke

SUBWAY® Classic Platter: Veggie Delite®; Kylling; Tunfisk; Italian B.M.T.

Skreddersy din egen platter: En platter inneheld 16 porsjonar med opptil 4 forskjellige smakar. Nok til 5–9 personer pr. platter.
Utvalet av subs kan du finne her: www.subway.com/nb-NO/MenuNutrition/Menu/All

For bestilling, kryss av ved booking, og fyll inn i meldingsfeltet. Evt. send tilleggsinformasjon til vår epost: allinclusive@timblalodgen.no. Merk epost med navn og bookingnr.

dinner

Middagspakke

Meir informasjon om vår cateringmeny frå våre samarbeidspartnarar vil komme her.

drinks

Drikkepakke

Kva med ein god vin til peiskosen? Bestill drikkepakke for alkoholfrie og alkoholhaldige drikkevarer, og det vil stå klart til din ankomst. Leveransen kostar 300,- + varekostnad. For bestilling, kryss av ved booking, og fyll inn i meldingsfeltet. Evt. send tilleggsinformasjon til vår epost: allinclusive@timblalodgen.no,  merk eposten med navn og bookingnr.

ski

Skipakke

Vår samarbeidspartner Intersport Sogndal og Sogndal Skisenter leverar skiutleige til ditt opphald. Alt du treng å gjere er å krysse av ved booking og fylle inn skiønske, skilengde, skostørrelse og hjelmstørrelse i meldingsfeltet. Evt. send tilleggsinformasjon til vår epost: allinclusive@timblalodgen.no. Merk epost med navn og bookingnr. Skia kan reserverast i skisenteret, eller leverast til Timblalodgen mot eit tillegg på 300,-. Leigeprisar vil de få tilbakemelding på via epost basert på ønska utstyr. Prisliste finn de også her: www.sogndalskisenter.no/skiutleige/

ski

Toppturpakke

Vår samarbeidspartnar Bre og Fjell AS leverar guida turar for både erfarne og uerfarne skientusiastar med sine erfarne og sertifiserte guider. Bestill ved å krysse av ved booking. Evt. send tilleggsinformasjon til vår epost: allinclusive@timblalodgen.no. Merk epost med navn og bookingnr.

Topptur+
Har du vore på topptur før og vil prøva deg på ein av klassikarane i Sogndalsdalen, bli med oss på tur.  Me brukar dagen opp og nyt turen ned att. Utstyr du treng: randoski, stavar, feller, sekk, spade, søkestang, skredsøker, hjelm.

Laussnø
Ein dag med laussnøkøyring i områda rundt  Sogndal Skisenter, Hodlekve.  Me tek heisen opp og går eit stykke for å finna den finaste linja ned. Når me kjem ned er laussnøekspressen rett rundt hjørna, og transporterar oss tilbake til heisen. Utstyr du treng: randoski, stavar, feller, sekk, spade, søkestang, skredsøker, hjelm.

hiking

Turguidepakke

Fjellvandring eller brevandring? Vår samarbeidspartnar Bre og Fjell AS leverar guida turar sommar og vinter. Kryss av ved booking for guida turar. Meir informasjon og prisar blir tilsendt på epost.

kayak

Båt/kajakkpakke

I sommarsesongen tilbyr vi utleige av sit-on-top kajakkar, vanleg kajakk og sognebåtar til roing. Ved bestilling vil dei vere tilgjengelig ved naustet vi disponerer ved Dalavatnet. Det er også mulighet å padle i Sognefjorden om de ønskjer. Bestilling skjer ved å krysse av i bookingprosessen og fylle inn i  meldingsfeltet evt sende epost til allinclusive@timblalodgen.no. Merk eposten med navn og bookingnr.

Prisar:
Kajakk: 500,- pr døgn
Dobbelkajakk: 800,- pr døgn
Trebåt: 600,- pr døgn

bike

Sykkelpakke

Vår samarbeidspartner Intersport Sogndal leverer vår sykkelutleige. Du kan leige syklar for både stisykling og sykling på vanleg veg. I Rindabotn rett i nærheten av Timblalodgen er det laga til sykkelløyper med lavterskelnivå. Meir informasjon rundt sykkelutleige samt prisar får du ved å sende epost til allinclusive@timblalodgen.no eller krysse av og fylle inn i meldingsfeltet ved booking.

car

Transportpakke

Vi samarbeider med Hertz på bilutleige. Ønsker du å leige bil under oppholdet kan vi formidle dette for deg. Vi kan også tilby transport og sjåførtenester til og frå Sogndal lufthavn og ellers rundt i Sogn. For bestilling, kryss av ved booking, og fyll inn i meldingsfeltet. Evt. send tilleggsinformasjon til: allinclusive@timblalodgen.no, merk eposten med navn og bookingnr.

Guitar

Entertainment pakke

Ja, sjølvsagt kan vi levere ein trubadur i Timblalodgen. Afterski i lodgen, eller sammenkomst og feiring? Då er dette pakken for deg. For bestilling, kryss av ved booking, og fyll inn i meldingsfeltet. Evt. send tilleggsinformasjon til vår epost: allinclusive@timblalodgen.no,  merk eposten med navn og bookingnr.

Language »